GAZPOL Bogdan Sompolski

GAZPOL
Bogdan Sompolski

ul. Łódzka 5/10
50-521 Wrocław

tel. (24h) 71 336-95-01

Opinie klientów

opinie-top
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów:

Firma wiarygodna, profesjonalna obsługa, dotrzymuje terminów napraw i reaguje szybko na awarie, pilnuje wszystkich potrzebnych przeglądów serwisowych pieca.
Pozdrawiam
Adam z Sępolna

Data nadesłania: 2015-12-17
Dziękuję za szybkie podłączenie kotła gazowego oraz wyrażam zadowolenie z wieloletniej życzliwej i sumiennej pomocy.
Z pozdrowieniami
Maria z Krzyków

Data nadesłania: 2015-12-12
Witam,
Współpracuję z Waszą firmą od kilkunastu lat. Wszelkie sprawy związane z instalacjami grzewczymi (serwis, konserwacja, wymiana urządzeń) prowadzone są przez Waszą firmę bardzo profesjonalnie.
Ostatnio dokonałem wymiany junkersa gazowego i z wykonanego zadania jestem bardzo zadowolony. Pracownik wykonał to zadanie szybko, sprawnie, udzielił wyczerpujących wyjaśnień na moje pytania odnośnie strony technicznej zamontowanego urządzenia.
Pozdrawiam serdecznie
Edward z Zalesia

Data nadesłania: 2015-12-11
Witam,
Z firmą GAZPOL współpracuję już od 20 lat.
Najpierw był to montaż i serwisowanie pieca dwu-funkcyjnego starego typu. Od dwóch lat posiadam nowoczesny piec firmy Vaillant. Został on dobrany, zamontowany i jest serwisowany przez GAZPOL.
Jestem bardzo zadowolony z tej współpracy.
Polecam.
Ryszard z Żernik

Data nadesłania: 2015-12-11
Jestem bardzo zadowolona z wykonania usługi, którą zleciłam firmie GAZPOL. Poważne i uczciwe podejście do klienta. Profesjonalnie, sprawnie, na czas i bez problemów. Wszystkim bardzo polecam.
Wrocław, dzielnica Kuźniki.
Bronisława

Data nadesłania: 2015-12-11
Firma Gazpol wykonała dla mnie prace profesjonalnie, szybko, dokładnie, elegancko i oryginalnie – brawo.
Architekt. Lev Stern z Wrocławia

Data nadesłania: 2015-12-10
Firmę „Gazpol Bogdan Sompolski” znam od blisko trzech lat.
Korzystam z usług w formie przeglądu kotła gazowego, również poprzez tę firmę kupiłem nowy kocioł. Usługi są zawsze na wysokim poziomie, cenię sobie przede wszystkim dobry kontakt, elastyczność jeśli chodzi o terminy umawiania się na usługi, a także poczucie, że nawet, jak o czymś zapomnę, to Gazpol do mnie zadzwoni, przypomni i spyta, jak się sprawuje piec. Ponadto panowie z Gazpolu pomogli mi przy wyborze kotła, a także go zamontowali. Myślę, że to przede wszystkim dzięki ich doradztwu dokonałem bardzo dobrego wyboru i mam piec nie koniecznie najlepiej reklamowany i najdroższy, za to najbardziej odpowiedni do moich potrzeb.
Sławomir z Brochowa

Data nadesłania: 2015-12-09
Od lat GAZPOL opiekuje się piecem w mieszkaniu matki, pomagając „samotnej staruszce borykać się z co raz trudniejszym życiem”.
Firma i jej pracownicy są tacy, jakich bym chciał widzieć innych Polaków, fachowi, myślący, słowni, rzetelni a przy okazji życzliwi.
Janusz z Karłowic

Data nadesłania: 2015-12-08
Korzystam z usług Gazpolu od kilkunastu lat i nigdy nie miałam najmniejszego problemu. Firma bardzo solidnie opiekuje się moim piecem, mam do nich pełne zaufanie.
Ewa ze Strachocina

Data nadesłania: 2015-12-08
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy „GAZPOL”. Pracownicy tej firmy są znakomitymi fachowcami, potrafią doskonale doradzić w doborze i montażu pieców oraz grzejników. Firma dotrzymuje terminów wykonania prac, co roku przypomina mi o konieczności dokonania przeglądów okresowych pieca, co jest dla mnie bardzo wygodne. Serdecznie polecam ich usługi.
Gabriela z Wrocławia

Data nadesłania: 2015-12-08
Jestem Państwa klientem od około 20 lat. Dziękuję za opiekę nad moim dotychczasowym piecem grzewczym, dzięki której nie miałem żadnych problemów z ogrzewaniem mieszkania. W tym miesiącu zmieniliście mi piec na nowy, nowoczesny. W ustaleniach wstępnych odczułem Waszą troskę tak w zakresie jakości produktu (czyli pieca) jak i jego ceny. Miłym uzupełnieniem był sympatyczny kontakt z Waszymi pracownikami.
Potrzebującym polecam Wasze usługi.
Władysław z Partynic

Data nadesłania: 2015-12-07

Realizujemy kotłownie z kampanii „Wrocław bez smogu”.

Dowiedz się więcej ->